Svadba na Esta visa v Miami

Viete mi prosim poradit ake su postupy ked sa tu chcem ozenit a ako dlho trva priebech?
A viete poradit co musim poslat a na aky email na imigracne? Aky papier musim vyplnit co presne a kolko to stoji .Dakujem

Pi, 29/03/2013 - 23:05 Na esta sa ides zenit a

Na esta sa ides zenit a poslat "papier" cez email?

Good luck, dude! :)

Vies, kolko je papierovaciek okolo toho? (Evidentne nemas ani najmensieho ponatia)

Step 1) priprav si binder (budes ho potrebovat, tomu ver) postahuj si vsetky formy (je ich vela - budes posielat AOS package a spousal petition naraz - teda tvoj us spouse - google ) priprav si fotky, on going relationship evidence, partnerove tax returns, paychecky a uisti sa, ze splna poverty line, nezabudni prilozit kopie marriage cert., birth cert, pasu atd atd atd - je to asi tak 5cm kopa lol neboj tyzden, dva sa nudit nebudes, kym to das dokopy;)

Step 2) absolvuj medical, priloz sek na zhruba $ 1400-1500 (vygoogli) a cele toto posli pekne spolu do uscis lockbox a cakaj x mesiacov na interview, kt urcite budes mat, kedze sa zenis na estu.

So, 30/03/2013 - 18:25 Na estu sa ozenit neda. Esta

Na estu sa ozenit neda. Esta niesu viza!!!!!!!!!!!!! Je to len povolenie na vstup do krajiny uz to ludia pochopte konecne.

So, 30/03/2013 - 20:09 roccat

pravdu mas len ciastocne,podla mna je situacia a postup podobny ako v pripade ilegala.Takze esta to neumoznuje(status na estu neni mozne akokolvek ,,menit,,) ale pozostatky zakona 245i umoznuju ziskat status v pripade svadby ,,nelegalom,,

Ut, 02/04/2013 - 06:02 Myslim ze je nerealne aby sa

Myslim ze je nerealne aby sa clovek za 90 dni pobytu s tym ze ide do ameriky na obycajnu dovolenku ako turista dokazal zamilovat a hned aj mat svatbu. Velmi tazko by sa to dokazovalo na pohovore nakolko sa tento status ako pises neda zmenit...

Ut, 02/04/2013 - 15:59 neni...zazil som par krat ze

neni...zazil som par krat ze sa americnka chcela vidavat po prvom flame;-)
Kazdopadne najlepsie co sa da urobit je zobrat ,,nevestu,, na SK este pred vyprsanim esty a tam poziadat o snubenecke viza...formalita, ale v buducnosti moze usetrit kopu starosti.

Ut, 02/04/2013 - 16:23 Cirus zeby to bolo az take

Cirus zeby to bolo az take easy? Ze pojdete spolu na svk a poziadate o visa?
Nemyslim si...

Na fiancée visa musis mat approvnutu peticiu z uscis. 4-8 mesiacov cakacia doba.
Vlastna skusenost.