Prosim poradte

prosim Vas neviete nahodou ci by bol problem ak
by som bol na estu cele 3 mesiace potom sa vratil s5
na SK a po 10 dnoch by som sa chcel vratit do USA
znovu ?? na 3 mesiace .....kedze som sa nikde
nedocital ci je to nejak obmedzene.Alebo ako by sa to potom
dalo riesit ....lebo by som sa potreboval zhruba po tych
desiatich dnoch vratit .... vdaka ....

Po, 23/04/2012 - 17:17 ak

potrebujes viac ako 3 mesiace na turistiku tak musis poziadas o viza na ambasade kde im to vysvetlis. S vizami mozes ostat az pol roka. Ak mas iny dovod potrebujes poziadat o bussines alebo ine viza. Tak sa to riesi normalne.

Po, 23/04/2012 - 17:48 .... len neviem ako im

.... len neviem ako im vysvetlim 6 mesacnu dovolenku tiez niesu blby ....

Po, 23/04/2012 - 18:59 ides na to zle...3 alebo 6

ides na to zle...3 alebo 6 mesiacov ved to je jedno...nic to neriesi.Na poobzeranie sa po USA bohate stacia 3 mesiace...a na zivot ci zarobenie dakych $ je 6 mesiacov malo...
Treba prist na par tyzdnov...poobzerat sa a podla toho riesit dalej...

Po, 23/04/2012 - 19:39 ono je to tak ze jedna znama

ono je to tak ze jedna znama by mi pomohla z pracou,ubytkom,... samozrejme ze to neide ruka v ruke zo zakonom ale potreboval by som aspon turisticke viza kedze esta sa neda predlzit ani nijak menit .... prave preto by som potreboval turist. viza na pol roka ale potom by som skusil zmenit status .... pol roka je dost dlha doba na spoznanie ludi ziskanie kontaktov ,pozistovat co a ako chodi a uvidime co by bolo dalej ....i ked zatial som na bode mrazu.

Po, 23/04/2012 - 19:51 ,,na spoznanie ludi ziskanie

,,na spoznanie ludi ziskanie kontaktov ,pozistovat co a ako chodi,, je pol roka neskutocne malo.Kazdopadne turisticke viza su na to lepsie a to hlavne preto ze je mozne menit status(do istej miery)
Zdovodnit turisticky pobyt na taku dobu je tazke...ale da sa to,zakladom vsak bude vypis z tucneho konta...bez toho o tom ani neuvazuj.
Podla mna by lepsia volba boli viza studentske...napriklad taky dlhodoby jazykovy kurz...jednak sa ti to hodi a jednak studentske viza su o moc lepsie(vodicak,SSN....)
Ale to sme zas u $....
Bez minimalne $20K na ucte to asi pojde tazko...

Po, 23/04/2012 - 20:02 prosim ta a nevies nahodou ze

prosim ta a nevies nahodou ze ci by sa to mohlo kryt niekym znamym co ma tie peniaze ??? ja mam vseho vsudy okolo 3000€ na vsetko co neni bohvieco ale musi stacit .... Keby som mal tie turist. viza tym ze by som mal pracu aj ubytko tak by som nieco posetril a potom sa pokusil zmenit status na ten studensky ale pre zaciatok si to potrebujem odmakat a este nieco zarobit .... uz len tu na SK setrim asi takym stylom ze total do centu .... nic si nekupim len aby som tam mal cim viac penazi ... robim 2 roboty a ak este padne volno tak pomaham kde sa da za par korun .... kedze si musim platit aj najom a aj nieco jest.... stacilo by mi aj keby mi dali len na 4 mesiace ... len proste aby som nedostal estu.

Po, 23/04/2012 - 20:09 za pol roka v USA nic

za pol roka v USA nic neusetris(leda tak co si do toho dal)
Skus nieco v EU,posetri a potom skus...
Neplas sa nic ti neutecie

Po, 23/04/2012 - 20:11 vedel by som to mozno vykryt

vedel by som to mozno vykryt este nejakym uverom len sa tu nechcem moc zadlzovat ...

Po, 23/04/2012 - 20:14 tak ja nehovorim ze tam

tak ja nehovorim ze tam usetrim neviem kolko ale nieco isto ... kedze aj to ubytko bude za v poho cenu ... a vydavky tam nemam az take vysoke kedze chcem ist ako turist.

Po, 23/04/2012 - 20:17 robis zle...ale rob ako

robis zle...ale rob ako myslis

Po, 23/04/2012 - 20:19 robis zle...ale rob ako

robis zle...ale rob ako myslis

Po, 23/04/2012 - 20:23 preco ???? v com ?? netvrdim

preco ???? v com ?? netvrdim ze tam nechcem ostat dlhsie ale inak sa tam nemam ako dostat .... a len na turist. viza mozem menit status ....

Po, 23/04/2012 - 20:27 ak ti raz zamietnu viza,tak

ak ti raz zamietnu viza,tak mozes mat vazne problem sa do USA dostat...
Nechapem preco nechces vypadnut niekam do EU a zarobit dake grose...
za rok,za dva mozes bit v pohode a ziadat rovno o studentske viza...

Po, 23/04/2012 - 20:34 tak ono v podstate by som aj

tak ono v podstate by som aj hned mohol.... dohodnem sa z tou znamou kôli tej praci a nejak by som to dal dohromady .... najskor to asi spravim takto .... kedze chcem ist az v sept. tak do vtedy este nieco posetrim a taakkk ... kedy asi by som mal zacat z tymi vizami aby to nebolo neskoro ???